Mijn naam is Maaike Huijser van Reenen, fysiotherapeut, met als specialisaties manueel therapie, CRAFTA therapie, dry needling en taping. Na het behalen van mijn Bachelor of Science Fysiotherapie, behaalde ik ook mijn Master of Science in de manuele therapie (SOMT Amersfoort). Het is altijd mijn wens geweest een praktijk op te richten waarin ik mijn eigen visie kan toepassen: hoogstaande en toegewijde zorg.

In mijn praktijk, Fysiotherapie Koggenland, kunt u rekenen op een behandeling volgens de meest recente richtlijnen en evidentie. Bij het opstellen van een behandelplan staat maatwerk en uw hulpvraag centraal. Het is mijn doelstelling u te behandelen in de breedste zin van het woord en volgens de laatste innovaties en nieuwste technieken. Daarbij sta ik open voor uw eigen inbreng en houd ik korte lijnen met artsen, specialisten en collega’s. 

Ik ben geregistreerd bij het Koninklijke Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie en ik ben ingeschreven in het BIG register 39914438804 (beroepen in de individuele gezondheidszorg). Tevens laat ik mij regelmatig bijscholen.  

Nadat ik in 2011 mijn Bachelor of Science Fysiotherapie behaalde heb ik een ruime ervaring opgedaan in de fysiotherapie met de behandeling van onder andere zwangeren, topsporters, multi complexe klachten en ouderen, maar ook met de therapeutische behandeling van andere klachten en ziektes.